Karácsonyi cipődoboz ajándékozási jótékonyság

Tisztelt Szakosztályvezetők,

Kedves Sportbarátok!

Az idei évben a Budapesti Regionális Judo Szövetség is csatlakozott a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló Városligeti Műjégpálya a karácsonyi cipősdoboz akcióhoz..

A cipősdoboz akció lényege, hogy rászoruló gyermekek karácsonyát segítsük, úgy, hogy ajándékcsomagot készítünk részükre, a következők alapján:

„Hogyan készíthetek ajándékot?

Keress egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt. Ezután döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod ajándékod, s a cipősdobozt töltsd meg ajándékokkal.

Mit tegyek a cipősdobozba?

Cipősdoboz ajándékodba bármit tehetsz, aminek egy gyerkőc örülhet. Ez életkortól és nemtől függően sok minden lehet, ajándékodnak szinte csak a fantáziád szabhat határt.

Dobozod tartalmazhat

  • mesekönyvet, ifjúsági könyveket, színezőt,
  • játékot (társasjátékot, kártyát, kockát, építőjátékot, foglalkoztató és készségfejlesztő játékot, babát, autót, labdát, ugráló kötelet, egyéb sporteszközt, stb.),
  • higiéniai felszerelést (dezodort, tusfürdőt, sampont, fogkefét, fogkrémet, fésűt, kézkrémet stb.),
  • édességet (szaloncukrot, cukorkát, nyalókát, csokoládét, kekszet stb.),
  • íróeszközt és egyéb iskolai felszereléseket (füzetet, tollat, filcet, zsírkrétát, színes ceruzát, vízfestéket, temperát, radírt, hegyezőt stb.),
  • kedves lehet még egy képeslap vagy fotó néhány üdvözlő sorral, jókívánsággal.”

A BRJSZ „dobozolásra” hívja a budapesti régió szakosztályait, azzal a céllal, hogy ezen jótékony adományozást közösen tegyük meg.

A szakosztályok által felajánlandó ajándékdobozokat kérjük, az UTE címére ( 1044, Megyeri u. 13. ) vagy a  JDSE címére ( 1095 Somogyi béla u 13. ) december 14. (hétfő ) 14.00-ig eljuttatni szíveskedjetek.    Kérjük feltüntetni azt, hogy kinek szánja az adott ajándékot (az ajándékozott résznél a megajándékozandó gyermek életkorát és nemét szükséges feltüntetni pl.: 5-7 éves kislány).

Célunk, hogy a budapesti sportközösség együtt tegye szebbé a rászoruló gyermekek karácsonyát.

Legyünk mi is dobozolók!

Bízva az aktív részvételben,

köszönettel:

 BRJSZ elnöksége