Budapesti Regionális Diák A, B, C válogató és Serdülő verseny az UTE-ban

Hosszú idő után végre ismételten versenyt rendezhetünk a Diák korosztálynak.
Fontos, hogy a vírus helyzetre való tekintettel mindent elkövessünk a sportolók és a szervezők egészségének érdekében.

Ez a válogató verseny a Diák A, B, C korosztálynak nagyon fontos, hisz a régiós versenyen a korosztályában és súlycsoportjában minimum a 7. helyen végzett versenyzők jutnak be az Országos Bajnokságra.

A VÉGLEGES verseny kiírásban látható (ITT tölthető le), hogy a korosztályoknak előírt időpontjaik vannak. Ezúton kérnénk minden sportolót és szülőt, hogy csak a gyermek korosztályának megfelelő időpontban érkezzen a rendezvényre.

A mérlegelési időpontok egyelőre még tájékoztatás jellegűek, kivétel a Diák A korosztályt. Szerdai napon (2020.09.23.-án) fogjuk véglegesíteni a nevezések száma alapján.

Az esemény teljes körűen zárt kapuk alatt kerül megrendezésre. A sportlétesítménybe csak kizárólag a regisztrált és előre nevezett (befizetett) sportoló, valamint a regisztrált edzője léphet be. Mindenkit szeretnénk megkérni, hogy a beléptetés gyorsítása érdekében a Covid nyilatkozatot előre kitöltve hozza magával. A nyilatkozatot ITT lehet letölteni.

A regisztráció a Magyar Judo Szövetség Integrált rendszerében történik, ami alapján lehet a nevezési díjakat utalással rendezni az UTE Judo Szakosztály Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000032-41400028 számú számlájára, a nevezési határidőig lehetséges.
Helyszínen történő nevezésre és nevezési díj fizetésre nincs lehetőség.

A nevezési díj a kiírásban is látható, hogy a BRJSZ tagdíjat fizetők számára 2 000 Ft, aki nem fizetett tagdíjat, annak 2 500 Ft. Amennyiben valaki nem tudja, hogy melyik kategóriába tartozik, az ITT megtekintheti.

Az épületbe való belépést megelőzően mindenkit kérünk, hogy a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt használja, valamint az épületben kizárólag csak maszkban lehet bent tartózkodni. A küzdelmek idejére a sportolók a maszkot a tatamin levehetik (az MJSZ Covid-19 protokollja szerint). A MJSZ által kiadott protokollt ITT lehet letölteni.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Sporttársi üdvözlettel:

BRJSZ elnöksége