“BOM a Magyar Sportért” Közhasznú Alapítvány ösztöndíj pályázatot hirdet

Tisztelt Edzők, Sportolók és Szülők!

A “BOM a Magyar Sportért” Közhasznú Alapítvány a kiemelkedő sporttevékenységet folytató diákok (állami és tandíjköteles sportolók) részére, tanulmányaik eredményességének elősegítése céljából ösztöndíj pályázatot hirdet immáron nyolcadik alkalommal.

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Paralimpiai Bizottság mint az Alapítvány stratégiai partnerei és főtámogatói is aktívan részt vesznek a pályázati folyamatokban.

Az ösztöndíjprogramunkba olimpiai és paralimpiai sportágak  olimpiai/paralimpiai kerettagjai kerülhetnek be. A pályázati anyagban a választott iskolától hallgatói igazolásra, a sportági szakszövetségtől elnöki vagy főtitkári ajánlásra, illetve amennyiben a sportoló szociálisan rászoruló, ennek bemutatására van szükség ahhoz, hogy egy-egy pályázó anyaga a sportszakmai bizottság, majd a kuratórium elé kerüljön.  

A pályázathoz szükséges pályázati kiírást, a pályázathoz szükséges dokumentumokat, valamint az ösztöndíj szabályzatát mellékeltem. A pályázathoz szükséges dokumentumok letölthetőek a BOM Alapítvány weboldaláról is: http://www.bomalapitvany.hu/hu/jelentkezes)

Pályázat leadási határideje: 2021. január 15.

Letölthető dokumentumok:

Pályázati Adatlap

BOM ösztöndíj szerződés minta TANDÍJKÖTELES tanulóknak

BOM ösztöndíj szerződés minta ÁLLAMI TÁMOGATOTT tanulóknak

Szabályzat BOM a Magyar Sportért Ösztöndíj 2021

Sportági Szövetségi igazolás (1. melléklet)

Bármilyen kérdés esetén keressetek minket bizalommal!

Sok sikert kívánunk:

BRJSZ vezetősége