33. Budapest Judo Kupa ELMARAD

Idén került volna megrendezésre a 33. Budapest Judo Kupa, ennyi év után egy vírus IPPON-ra vágott minket.

Rengeteget készültünk rá, már kezdtük látni a fényt az alagút végén, mikor felütötte fejét a Covid-19 vírus. Nehéz napirendre térni felet, mivel nagyon sok hónap munkája, elköltött több millió forint ( érmek, kupák, reklám molinók, szórólapok, legyártott pólók…stb).

Már sokan elkezdtek Európa szerte jelentkezni az eseményre, de a a nemzetközi versenyeket sorra kezdték elhalasztani és hozzánk is elkezdtek befutni a kérdések, hogy mennyi esély van arra, hogy megrendezzük Magyarország egyik legnagyobb judo versenyét.

Eleinte volt még bennünk remény, hogy hátha csak halasztanunk kell az eseményt, de elnézve a történések a nagy világba és Magyarországon is, legjobbnak látjuk, ha az idei évit elhalasztjuk.

32. Budapest Judo KupaSorra értesítjük ki külföldi vendégeinket és jelentkezőket, hogy a világhelyzetre és Magyarország rendelkezésit kiemelt figyelemmel kísérve, valamint a sportolók egészségének megőrzése érdekében a Budapest Judo Kupa ELMARAD!

Van egy B tervünk, júliusi rendezés lehetősége, de nagyon bizonytalan a fertőzés lefutása. Ha idén már nem sikerül, akkor jövőre rendezzük meg a 33. Budapest Judo Kupát. Bízunk benne, hogy ennek hatására a rendezvény népszerűsége nem fog csökkenni.

32. Budapest Judo Kupa


Reményeink szerint mihamarabb rendbe jön a sport élet a világba és bízunk benne, hogy rövid időn belül ismételten összemérhetik erejüket a világ judósai.


Megkérünk mindenkit, hogy az operatív törzs rendelkezésit lehetőségéhez képest minél jobban tartsa be, ezzel is rövidíthetjük a vírus okozta időkiesést.

Mozogjatok minden nap, tornázzatok, menjetek ki futni, vagy klubotok/egyesületetek által közzé tett edzés programokat gyakoroljátok, hogy amint újra lehet edzést tartani ott folytassuk, ahol félbe kellett szakítani.

32. Budapest Judo Kupa