Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2020-ra tervezett kyu vizsga

november 27, 2020 @ 14:00 - 19:00

BUDAPESTI  REGIONÁLIS JUDO SZÖVETSÉG

Dan Kollégium

1085 Budapest, Somogyi Béla u.13.

brjsz@jdse.t-online.hu

Fax: +36 1 338-3100

 

Időpont: november 27.
Helyszín: Urban Dojo
Kezdés: 14 óra
Megjegyzés:
az időpont az egészségügyi helyzetnek megfelelően   változhat

A vizsgákra való jelentkezés, a versenynevezéssel megegyezően történik. Kérek mindenkit, aki vizsgán szeretne részt venni, a www.judo.hu oldalon jelentkezzen a kiírt időpontok bármelyikére, az ott megadott határidőig. A jelentkezőknek rendelkezniük kell érvényes MJSZ tagsági díjjal és licenccel.

Ha ezt a vizsgázni szándékozó elmulasztja, a helyszínen is jelentkezhet, a vizsgáztatói díj kétszeresének megfizetése mellett. Amennyiben a jelentkező alacsonyabb övfokozata nem szerepel a RDK nyilvántartásában, úgy a mindenkori vizsgadíj megfizetése mellett köteles a hiányzó fokozat(ok)ból a Kollégium előtt ismét vizsgát tenni, mielőtt a magasabb kyu fokozatot megkísérelné.

Az elméleti vizsga elektronikus formában történik, melyhez minden jelentkezőnek szükséges megadnia e-mail címét, hogy a megfelelő feladatokhoz hozzáférést tudjunk biztosítani számára. A vizsgázó nevét, a megszerezni kívánt fokozatot, valamint az e-mail címet, a goszta74@gmail.com címre kérem eljuttatni.

Az aktuális kyu fokozatokról információ kérhető a fenti elérhetőségek bármelyikén, vagy megtekinthető a www.judo.hu oldalakon.

Tisztelettel:

Gosztonyi Zsolt

RDK elnök

Részletek

Dátum:
november 27, 2020
Időpont:
14:00 - 19:00
Esemény kategória:

Szervező

BRJSZ
E-mail:
brjsz@budapestjudo.com
Honlap:
http://www.budapestjudo.com/